Video prezentare
Articol: Igiena orala


De multe ori pacientii ma intreaba ce pasta de dinti sa foloseasca. Dar aproape niciodata nimeni nu ma intreaba ce periuta de dinti ar fi mai potrivita. De foarte multe ori vazand un strat de placa bacteriana pe dinti intreb...


Cititi in continuare


Tratamente


Igiena cavitatii orale
Albirea dintilor
SNAP ON SMILE
Restaurari estetice
Endodontie
Chirurgie orala
Parodontologie
Tratamente copii
Protetica
Implantologie


Lista completa

Clinica


Realizarea tratamentelor presupune si munca de echipa. Pentru noi colaborarea din cadrul cabinetului este foarte importanta. Impreuna cautam sa luam cea mai buna decizie in favoarea pacientului si pentru a rezolva in mod profesionist problemele acestuia.

Experienta noastra si faptul ca lucram impreuna de mai multa vreme ne face sa fim o clinica cu o echipa puternica, care are o legatura stransa si se coordoneaza cu precizie. Periodic participam la congrese importante organizate in Europa, pentru a putea sa fim la curent cu noile echipamente aparute, cu noi metode de tratament si pentru a intra in contact cu medici specialisti din alte tari.


Calitatea serviciilor si a materialelor


Stiinta a evoluat foarte mult in ultimii ani, iar metodele de tratament s-au imbunatatit periodic. Astazi, cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie si a noilor tratamente pe care le putem face avem sansa sa vorbim despre cosmetica dentara, acest capitol foarte important, care este preocupat nu numai de realizarea buna a unui tratament, dar si de caracteristicile estetice. Suntem preocupati permanent de imbunatatirea serviciilor si de a oferi pacientului nostru un tratament de calitate care sa-i ofere un zambet stralucitor si o viata mai sanatoasa.


Sterilizare


In cabinetul nostru se respecta cu strictete normele U.E. in sterilizare, calitatea materialelor si a serviciilor. Cabinetul dispune de o camera speciala pentru sterilizare si de echipamente performante, astfel incat fiecare pacient sa fie tratat fara riscuri.


Prin folosirea substantelor dezinfectante si a aparatelor existente in cabinet eliminam riscul de a contacta afectiuni care se transmit prin sange sau saliva. Pentru noi curatenia si sterilizarea reprezinta doua aspecte foarte importante si esentiale in desfasurarea activitatii!