Articol: Igiena orala


De multe ori pacientii ma intreaba ce pasta de dinti sa foloseasca. Dar aproape niciodata nimeni nu ma intreaba ce periuta de dinti ar fi mai potrivita. De foarte multe ori vazand un strat de placa bacteriana pe dinti intreb...


Cititi in continuare


Tratamente


Igiena cavitatii orale
Albirea dintilor
SNAP ON SMILE
Restaurari estetice
Endodontie
Chirurgie orala
Parodontologie
Tratamente copii
Protetica
Implantologie


Lista completa

Dr. Adam Stella De 20 de ani de cariera imi dedic viata oamenilor oferindu-le servicii stomatologice moderne de cea mai inalta calitate. In permanenta sunt implicata in cunoasterea domeniului stomatologic, avand experienta vasta si competenta profesionala. Experienta si abilitatile foarte bune de comunicare sunt recunoscute atat pe plan national cat si pe cel international, pacienti din Italia, Franta, Rusia, Spania si Canada au revenit intotdeauna cu zambetul pe buze. Particip permanent la nenumarate congrese internationale, nationale, simpozioane si cursuri.


Sunt dedicata acestei profesii pe care o fac cu pasiune si devotament. Zambetul pacientilor imi aduce cele mai multe bucurii. Atmosfera placuta si totodata siguranta actului medical fac ca vizita dumneavoastra sa fie cat mai linistita si relaxanta.


Pentru detalii legate de tratamente, preturi, programari - folositi formularul de contact sau puteti sa ne contactati telefonic. Pentru planul de tratament si o evaluare estimativa trimiteti radiografia dumneavoastra pe adresa de mail adamstella2000@yahoo.com.Pareri Dr. Adam StellaO cunosc pe Doamna Doctor de mai bine de 3 ani si am reusit sa rezolv la dansa atat problemele pe care le aveam eu, dar si ale fetitei mele. Este un medic profesionist, am mare incredere in dansa.
Preda Ioana

Pareri Dr. Adam StellaO atmosfera foarte placuta si o echipa de medici profesionisti. Mi-am rezolvat problemele si am fost foarte multumita de rezultat.
Tecuceanu Laura