Contact


Str. Putul de Piatra nr.1
sector 1, Bucuresti, C.P. 010699
Email: adamstella2000@yahoo.com
Adam Stella pe Facebook
Numere telefon:
0724.259.858 | 0747.654.497Tratamente - Prezentare


Igiena cavitatii orale
Albirea dintilor
SNAP ON SMILE
Restaurari estetice
Endodontie
Chirurgie orala
Parodontologie
Tratamente copii
Protetica
Implantologie

Ai grija de sanatatea ta


Sanatatea ta

Intotdeauna gasim o mie de scuze ca sa nu ajungem la timp la stomatolog. Frica, lesinul in scaunul dentistului, plansul, tremuratul sau povestile de groaza inca sunt actuale. Probabil nu exista nici un om pe lumea asta care sa considere vizita la dentist ca pe ceva placut, si poate ca nici o actiune medicala nu provoaca atat de multe emotii negative.


Izvorul fricii este in primul rand durerea urmata de neputinta, incertitudine, suspiciunea ca medicul nu isi face treaba bine, ingrijorarea in privinta zgomotului, mirosului, chiar si a costului tratamentului, si nu in ultimul rand propriile experiente negative. Chiar daca tehnicile stomatologice au fost considerabil imbunatatite si foarte multi medici tin permanent pasul cu cele mai moderne tehnologii din domeniul dentar, majoritatea oamenilor simt frica numai de la gandul vizitei la dentist.


Dar, odata si odata vine acel moment cand durerea devine insuportabila si pacientul, depasindu-si propria frica, ajunge la dentist. Aceasta situatie este cea mai neplacuta si nedorita, deoarece durerea acuta de cele mai multe ori duce la complicatii. Timpurile anesteziilor ineficiente au trecut, si in prezent probabilitatea durerii in timpul anesteziei este foarte mica, pacientul nu simte nimic! Medicii stomatologi inteleg din ce in ce mai bine temerile pacientilor, imbunatatindu-si considerabil si tehnicile de comunicare, facand tratamentul sa fie o experienta placuta.


Sfatul meu este sa nu ajungeti in situatii de urgenta cu dureri insuportabile si nopti nedormite, toate acestea duc la complicatii. Programati-va la stomatolog fara nicio graba, cand va simtiti bine, fara sa va stea in cale vreo grija. Fiti relaxati si deschisi! Important e sa-i spuneti ce va doriti, sa cereti informatii despre tratamente si costurile acestora. Comunicarea fiind de asemenea foarte importanta, o solutie ar fi sa-I spuneti doctorului despre frica de dentist, acesta mai mult ca sigur va intelege si va gasi calea potrivita pentru a-ti castiga increderea. Daca inca de la inceput medicul va inspira incredere nu mai amanati si faceti imediat programarea uitand toate experientele negative din trecut si povestile de groaza ale altor pacienti. Nu mai aveti nicio scuza sa amanati vizita la stomatolog. Distrugerea treptata a dintilor va necesita tratamente mai complexe si mai costisitoare, completate de si mai multe emotii negative. Nu uitati ca sanatatea orala este oglinda organismului.


Ai grija de sanatatea ta si ai incredere in zambetul tau fermecator!