Cazare Bucuresti


Cazare Bucuresti


Cazare Bucuresti


Promo Bucuresti


Implant dentar


Oferte speciale


Implant dentar


Despre implantul dentar
Contact


Str. Putul de Piatra nr.1
sector 1, Bucuresti, C.P. 010699
Email: adamstella2000@yahoo.com
Adam Stella pe Facebook
Numere telefon:
0724.259.858 | 0747.654.497Tratamente - Prezentare


Igiena cavitatii orale
Albirea dintilor
SNAP ON SMILE
Restaurari estetice
Endodontie
Chirurgie orala
Parodontologie
Tratamente copii
Protetica
Implantologie

Puncte de interes in Bucuresti


Turism Bucuresti

Obiective turistice in Bucuresti si zone usor accesibile pentru oaspetii Hotelului Minerva si de Doctor Adam Stella.

Atheneul Roman, edificiu simbol al culturii nationale, construit in 1888, in stil neoclasic, cu multe elemente de decoratie tipice arhitecturii franceze.

Curtea Veche, vestigiul istoric cel mai semnificativ al epocii medievalesi biserica Curtea Veche este cel mai vechi exemplar de arhitectura religioasa din epoca feudala existent in Bucuresti; zidita intre 1545 si 1547 de catre domnul Mircea Ciobanul.

Patriarhia Romana, ridicat in perioada 1656-1658 de catre domnul Constantin Serban Basarab.

Biserica Kretzulescu, monumentul ce sintetizeaza prin arhitectura sa, arta epocii brancovenesti, a fost ridicata in 1720 -1722 prin grija marelui logofat Iordache Kretzulescu si a sotiei sale Safta (una din fiicele lui Constantin Brancoveanu); pictura murala interioara a fost realizata de Gheorghe Tattarescu intre 1859 si 1860.

Manastirea Stavropoleos, ridicata in perioada 1724 - 1730 prin stradania arhimandritului grec Ioanichie, este celebra datorita bogatei dantelarii in piatra si supletei decorative.

Palatul Cotroceni, construit in 1893 dupa planurile arhitectului francez Paul Gottereau, ca resedinta permanenta a printului mostenitor Ferdinand, este actualmente in patrimoniul institutiei Prezidentiale.

Palatul Ghica, ridicat in 1822 de catre domnitorul Grigore Dimitrie Ghica, este un edificiu impunator, reprezentativ pentru stilul neoclasic din tara Romaneasca.

Palatul Stirbei, construit in 1835 in stil neoclasic dupa planurile arhitectului francez Sanjouand, azi adaposteste Muzeul Ceramicii si Sticlei.

Palatul Sutu, in stil neogotic, cu elemente romanice, datand din 1834, este astazi Muzeul de Istorie si Arta a Municipiului Bucuresti.

Palatul Cantacuzino, construit in perioada 1898 - 1900 in stil baroc francez, adaposteste azi Muzeul George Enescu.

Palatul Parlamentului, cea mai grandioasa constructie administrativa din Europa, cu o suprafata ce-l situeaza pe locul doi in lume (dupa cladirea Pentagonului) si cu un volum ce-l plaseaza pe locul trei intr-o ierarhie mondiala (dupa cladirea Cape Canaveral - SUA si piramidele Quetzalcoatl - Mexic).

Muzeul National de Istorie a Romaniei, cu peste 50.000 piese de mare valoare, ilustreaza dezvoltarea societatii umane pe teritoriul tarii noastre.

Muzeul National de Arta a Romaniei, cu peste 70.000 piese de arta romaneasca si universala, gazduieste lucrari semnate de Tattarescu, Aman, Grigorescu, Luchian, Pallady, Tonitza, Brancusi, Paciurea, Rembrandt, Rubens, Delacroix, Renoir, Monet, etc.

Muzeul Satului este unul dintre cele mai interesante parcuri etnografice in aer liber din lume.

Muzeul de Istorie Naturala Grigore Antipa este cel mai mare muzeu de acest fel din tarile danubiene, detinand una din cele mai bogate colectii de fluturi in Europa.

Muzeul de Istorie si Arta a Municipiului Bucuresti detine peste 150.000 de piese ce ilustraza evolutia istorica a orasului.

Arcul de Triumf, terminat in 1937 dupa proiectul arhitectului Petru Antonescu, pentru a cinsti victoria Armatei Romane in primul razboi mondial.Zone de agrement


Parcul Cismigiu, conceput de arhitectul francez F. Meyer.

Parcul Herastrau, amenajat in 1939 pe 77 hectare.

Parcul Carol, cu Fantana Zodiacului, grota artificiala, "ruinele istorice" si Arenele Romane, toate amenajate la inceputul acestui secol.

Gradina Botanica, ale carei sere dateaza din 1891, cu lantul carpatic miniaturizat si rozariul cu peste 200 de varietati de trandafiri.

Alte puncte de interes


Teatre: Teatrul Nottara, Teatrul Odeon, Teatrul National "I.L.Caragiale",Teatrul de Opereta Ion Dacian, Opera Romana

Centre de afaceri: Asociatia Canadiana de Afaceri din Romania, World Trade Center, Bucharest Financial Plaza, Camera de Comert Americana in Romania, Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania, Korea Trade Center

Centre expozitionale: Romexpo, Sala Dalles, Sala Palatului, World Trade Center Bucuresti, U Business Center

Institutii: Senatul Romaniei, Universitatea Bucuresti (sec. XIX), Universitatea de stiinte economice, Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, Universitatea Romano-Americana, Ambasade (SUA, Rusia, Albania, Egipt, Elvetia, Franta, Belgia, Irlanda, Italia etc).