Puncte de interes


Puncte de interes Bucuresti


Mai multe detaliiArticol: Igiena orala


De multe ori pacientii ma intreaba ce pasta de dinti sa foloseasca. Dar aproape niciodata nimeni nu ma intreaba ce periuta de dinti ar fi mai potrivita. De foarte multe ori vazand un strat de placa bacteriana pe dinti intreb...


Cititi in continuare


Tratamente


Igiena cavitatii orale
Albirea dintilor
SNAP ON SMILE
Restaurari estetice
Endodontie
Chirurgie orala
Parodontologie
Tratamente copii
Protetica
Implantologie


Lista completa

Acomodare - Hotel Minerva


Hotel MINERVA este locatia ideala pentru sejurul dumneavoastra in Bucuresti. Pozitionat in inima orasului, langa numeroasele sale atractii, Hotel Minerva va ofera posibilitatea de va bucura de toate locurile si activitatile pe care Bucurestiul le ofera.


Hotelul detine 149 de camere moderne, spatioase si dotate cu aer conditionat. Camerele sunt foarte bine echipate cu conexiune gratuita la internet, mini bar, televizor LCD, cablu TV, uscator de par, telefon, facand astfel sejurul dumneavoastra unul cat se poate de placut.


Hotelul are propriul sau restaurant - prestigiosul Nan Jing. Acest restaurant cu specific chinezesc este considerat unul dintre cele mai bune din Bucuresti prin prisma preparatelor sale diverse, inclusiv internationale, si a servirii impecabile.


Centrul Minerva SPA pune la dispozitia oaspetilor o gama variata de servicii care vor face cu siguranta ca sederea dumneavoastra la Hotel Minerva sa fie una extrem de relaxanta si placuta.


Va puteti face sederea la Hotel reconfortanta, prin utilizarea salii de fitness, care are in dotare echipamente pentru exercitii cardio sau de forta.


De asemenea, va puteti rasfata in jacuzzi, sauna uscata sau umeda si va puteti destinde in zona de relaxare. Pe baza de programare, puteti sa beneficiati de masaj si de servicii de intretinere corporala care vor face cu siguranta ca sederea dumneavoastra la Hotel Minerva sa fie una extrem de relaxanta si placuta.


Transferuri si Transport


Hotel Minerva va pune la dispozitie cu profesionalism transfer de la si catre Aeroportul Otopeni si Aeroportul Baneasa, contra cost si va faciliteaza inchirierea de masini cu sau fara ghid si translator.


Transferul de la sau catre Aeroport Henri Coanda are tariful de 23 Euro / masina, pentru maxim 3 persoane.


Transferul de la sau catre Aeroport Baneasa are tariful de 14 Euro / masina, pentru maxim 3 persoane.Mijloace de transport in comun disponibile langa Hotel Minerva:

Autobuz 122 cu traseu: Piata Victoriei - Piata Romana - Universitate - Eroilor - Cartier Latin Ghencea


Autobuz 300 cu traseu: Piata Romana - Piata Victoriei - Muzeul Taranului Roman - Piata Domenii - Clabucet


Autobuz 381 cu traseu: Piata Victoriei - Piata Romana - Universitate - Parcul Tineretului - Piata Sudului - Piata Resita


Troleibuz 79 cu traseu: Gara de Nord - Calea Victoriei - Piata Romana - Calea Dorobantilor - Foisorul de Foc - Soseaua Mihai Bravu - Bdul. Basarabia


Autobuz 783 cu traseu: Piata Unirii - Piata Romana - Piata Victoriei - Aeroport Baneasa - Aeroport Henri Coanda


Preturi cazare


Camera Pret special*
Single standard 3* 55 euro / noapte
Double standard 3* 65 euro / noapte
Single superior 4* 65 euro / noapte
Double superior 4* 75 euro / noapte

*PRETURI VALABILE DOAR PENTRU CLIENTII CLINICII! Pentru a avea aceste preturi contactati hotelul si spuneti numele de voucher "DOCTOR ADAM STELLA". Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.